Vår styrke, din suksess!

Drømmer du om å eie ditt eget treningssenter?

  • Kanskje er du en PT som vil starte eget gym?
  • En instruktør som vil jobbe med det du elsker?
  • Eller kanskje er du ingen av delene, men har et ønske om å gjøre din lidenskap til business?

Svarte du ja på noen av spørsmålene over? Da er MUDO Gym franchise noe for deg! Du vil drive ditt eget selskap, men du er aldri alene. Din suksess er vår suksess! Vi hjelper deg med hele prosessen: Lokaler, opplæring, markedsføring og løpende support.

Vårt konsept er både velprøvd og godt kjent. Vi har i dag over 80 franchisetakere og satser internasjonalt. Vi er allerede etablerte i Norge, Sverige, Storbritannia og Portugal. I 2023 åpner vi en rekke nye gym.

MODERNE LOKALER: Vi sørger for gunstige avtaler på lokaler der du bor.

Hva er Mudo Gym?

MUDO Gym er et treningssenter for hele familien. Vi brenner for aktive familier, og ikke minst familier som er aktive sammen. Barns viktigste forbilder er deres foresatte! Derfor har vi et bredt utvalg av gruppetimer og topp moderne gym som gjør treningen både morsom og utfordrende.

Hos oss eksisterer ikke tidsklemma; barna kan enten trene i aldersspesifikke gruppetimer, eller foresatte og barn kan trene sammen i en felles gruppetime. Ungdom har mulighet til å ta Gymlappen. Dette er et kurs som lærer de unge riktig teknikk og utførelse av styrkeøvelser. Etter endt kurs er de klare til å trene på egen hånd i våre gym.

En gutt og en kvinne sitter mot hverandre og gjør high five med begge hendene.
FAMILIE: Mudo Gym er et treningssenter for hele familien.

Moderne og innbydende lokaler

En rød tråd ved våre treningssentre er at de er moderne, freshe og innbydende. Vi er nøye i utvelgelsen av nye lokaler; de må være både lyse, romslige og fleksible. Vi legger vår stolthet i å være et sted der alle som trår innenfor døren skal føle seg velkomne, sett og inkluderte.

MUDO Gym er med andre ord en helt unik treningssenterkjede!

Med vårt franchisekonsept kan du starte et treningssenter fra 300-400 m2. Det betyr en betydelig lavere investering, som gjør at dette er overkommelig for mange. Du trenger færre medlemmer for å få en lønnsom bedrift enn andre treningskonsepter. For de som har mer kapital å investere har vi også sentre på 500-600 m2 til over 1000 m2.

I dag finnes det mange muligheter for å sikre seg gode lokaler til gunstige betingelser. Vi samarbeider med flere av de største aktørene innenfor eiendom og kjøpesentre, og kan hjelpe deg med å finne ditt drømmelokale.
DU VELGER: Vi tilpasser lokaler basert på ditt budsjett.
Dette får du som franchisetaker i Mudo Gym:
  • Hjelp til å finne og forhandle frem gunstige avtaler på lokaler.
  • Design og bygging av ditt gym.
  • Tilgang til gunstige kjedeavtaler på utstyr, inventar og finansiering.
  • Opplæring i konsept og drift.
  • Hjelp til markedsføring og salg.
  • Du får et solid team i ryggen som har ett mål for øyet; hjelpe deg til suksess!