Eccentric People’s Kick-Off Event

Eccentric People’s Unike Kick-Off Event hos Mudo Gym Carl Berner

Vi hadde nylig gleden av å arrangere et skikkelig spesielt event med Eccentric People, et managementbyrå for noen av Norges største influencere, hos Mudo Gym Carl Berner. David Eriksen tok med sine ansatte og kjente navn som Tone Damli, Helle Nordby, Roya Sori og flere på en kick-off utenom det vanlige. Dagen var fylt med svette, moro og fitnessboxing, etterfulgt av bobler, smoothie og personlige goodiebags med skreddersydde boksehansker. En dag vi sent vil glemme!
Gjør Som Eccentric People – Velg Bedriftstrening hos Mudo Gym 
Inspirert av Eccentric People’s suksessfulle event? Ta med teamet ditt på en unik og effektiv teambuilding-opplevelse hos oss. Her er hvorfor bedriftstrening hos Mudo Gym er det perfekte valget:
 – Unik Opplevelse: Delta i fitnessboxing eller andre treningsøkter som både er morsomme og produktive.
– Skaper Samhold: Bygg sterke bånd gjennom delte, energiske aktiviteter.
– Profesjonell Veiledning: Våre erfarne instruktører sørger for at alle, uansett treningsnivå, får en god opplevelse.

Book Ditt Neste Event
Er du klar for å ta teambuildingen til neste nivå? Klikk på linken for å booke et event for din bedrift, eller send en mail til [email protected] for mer informasjon: Book Bedriftstrening
MUDO Gym Carl Berner tilbyr et komplett treningssenter med topp moderne styrke- og kondisjonsutstyr. Vi skreddersyr arrangementer for bedrifter, enten det er en kick-off, lederutvikling eller bare en morsom treningsøkt sammen.
Velkommen til en Ny Opplevelse
Vi ser frem til å ønske din bedrift velkommen til en inspirerende og engasjerende treningsøkt hos oss. Ta med teamet ditt på en opplevelse utenom det vanlige og skap minner sammen som vil vare.