VI LANSERER NY APP – MED NYE MULIGHETER

MUDO LANSERER NY APP!

Vi er stolte av å annonsere lanseringen av den nye MUDO-appen som er spesielt utviklet for våre medlemmer på treningssenteret. Med MUDO-appen får du en rekke praktiske funksjoner som vil gjøre det enklere og mer effektivt å trene hos oss.

  • Først og fremst kan du nå låse opp døren til senteret med et enkelt klikk på telefonen din. Dette betyr at du aldri trenger å bekymre deg for å miste eller glemme nøkkelkortet ditt igjen.
  • Du kan også registrere besøkene dine direkte i appen, og få en oversikt over alle besøkene dine på senteret. Dette gjør det enklere å holde oversikt over treningen din, og å se hvor mye du har trent over tid.
  • I tillegg kan du enkelt booke deg inn på gruppetimer, og få en oversikt over alle de tilgjengelige timene på senteret. Dette gjør det enklere å planlegge treningen din, og å finne tidspunkter som passer for deg.
  • Du vil også kunne lese siste nytt fra både ditt senter og MUDO-kjeden som helhet, slik at du alltid er oppdatert på hva som skjer.
  • MUDO-appen gir deg også full kontroll over medlemskapet ditt. Du kan enkelt få oversikt over tidligere innbetalinger, samt endre epost- og postadressen din når det passer deg.

Med den nye MUDO-appen har du alt du trenger rett i lommen – så last den ned i dag og begynn å få mest mulig ut av treningen din på vårt senter!

APPEN ER TILGJENGLIG PÅ  GOOGLE PLAY OG APPLE STORE