BLI EIER AV DITT

EGET MUDO GYM

TRENINGSSENTER

Med MUDO Gym Franchise kan du drive ditt eget MUDO Gym gjennom ditt eget aksjeselskap. Bli en del av et gjennomarbeidet forretningskonsept med en businessmodell som tiltrekker hele familien!

MELD DIN INTERESSE

Bli en del av MUDO Gym Franchise i dag!

SPILL AV VIDEO

Vi deler ikke opplysningene dine med andre. Du godkjenner at vi sender deg informasjon på e-post eller at vi kontakter deg via telefon/SMS.

UNIKT OG GJENNOMARBEIDET FORRETNINGSKONSEPT

MUDO Gym skiller seg ut fra konkurrentene ved å kombinere et topp moderne treningssenter sammen med en rekke forskjellige gruppetimer i kampsport. MUDO Gym er for hele familien, noe som gir et større kundegrunnlag enn de fleste andre treningssentre. Konseptet har en systematisert businessmodell hvor du får hjelp og veiledning. Sammen sørger vi for at du lykkes! Og for rett person er det gode penger å tjene.


Med MUDO Gym Franchise kan du være med på å bidra til bedre helse og positive opplevelser for både store og små.

Vi hjelper deg med å finne et gunstig lokale på en fornuftig lokasjon.

Vi hjelper deg med design og bygging av ditt lokale, samt finansiering og bestilling av treningsutstyr og apparater.

Vi hjelper deg med markedsføring og salg av medlemskap.

Du får veiledning og hjelp til å fremforhandle en god husleieavtale, noe som er viktig for å kunne drive en lønnsom business.

Vi har gode leverandøravtaler på alt som er nødvendig for å kunne drive et topp moderne treningssenter.

Du får et solid oppstartsteam i ryggen som vil hjelpe deg fra du signerer husleieavtalen til du åpner gymmet ditt.

Vi har over 20 års erfaring og vår support er til din disposisjon.

EN BRANSJE

I STOR VEKST

Treningsbransjen er i stadig vekst og i en svært positiv utvikling. 30 prosent av den norske befolkningen har treningssenter som sin viktigste arena for fysisk aktivitet. Det betyr at Norge er helt i toppsjiktet i Europa. Treningssenterbransjen i Norge omsatte for mer enn fem milliarder kroner i 2017. Det var en vekst på 4,9 prosent i forhold til året før. Fortsatt har treningssenterbransjen et stort vekstpotensiale, og lønnsomheten er stadig på vei oppover.


Trenden viser at spesialiserte sentre gjør det godt. Og MUDO Gym står sterkt som nordens største treningssenterkjede med basis i kampsport. I tillegg har vi et stort kundegrunnlag med barn fra fem år til godt voksne.

Klar til å ta det neste steget og eie ditt eget mudo gym?

"Jeg startet mitt første MUDO Gym helt tilbake til begynnelsen av konseptet i 1998. Jeg fikk dermed muligheten til å realisere min drøm om å drive mitt eget treningssenter. I dag driver jeg en lønnsom bedrift med eierinteresser i flere av MUDO-sentrene. Uten det unike MUDO Gym konseptet hvor alle er med og hjelper hverandre fram og med tett oppfølging fra ledelsen, hadde ikke dette vært mulig."


Stig Lyshaug (MUDO Gym Lillehammer)


"MUDO Gym sitt franchisekonsept passet meg perfekt da jeg ønsket å ta arbeidslivet mitt inn i en ny fase. Konseptet leverer en totalpakke på et veldig høyt nivå, som man selv får sette sin egen vri på. Dette gjorde at jeg kunne gjøre en drøm om å drive for meg selv til noe konkret. Hardt, målrettet arbeid med MUDO Gym sitt team i ryggen gjorde at jeg ble ledet i riktig retning fra dag én, og gjorde dette til et solid levebrød."


Morten Ring Christensen (MUDO Gym Elverum)


"Reisen min med MUDO Gym hittil har vært en fantastisk reise som kommer til å vare veldig lenge. Å ha sitt eget MUDO Gym treningssenter er en drøm som er blitt realisert der jeg kan jobbe med fantastiske mennesker, og med det jeg elsker. Med en tett dialog, en god ledelse og andre franchisetakere som er der når jeg trenger hjelp, kommer jeg langt med mitt arbeid. MUDO Gym konseptet har gjort oss til en MUDO-familie."


Amir Poursharif (MUDO Gym Torshov)

DETTE SIER DE...

© COPYRIGHT 2019 MUDO GYM/DIGISTAR