Stig eier fem gym i MUDO- og HITIO-franchisen

Stig Lyshaug var med å starte MUDO i 1998, da det var en ren Taekwondo-skole. Som eier av MUDO Gym i Moelv, Gjøvik, Lillehammer, Brumunddal (deleier) og nå nylig Elverum, eier han desidert flest gym i kjeden.

Med solid bakgrunn fra kampsport lå det nok litt i kortene at dette skulle bli hans skjebne.

– Jeg begynte å trene Taekwondo helt tilbake i 1983. Da var jeg 15 år gammel og hadde gått lei av fotball. Taekwondo ga meg mye når det kom til det å sette seg klare og tydelige mål, jobbe hardt for å nå målene og ikke minst å konkurrere.

Familiekonseptet er det beste

Stig beskriver reisen med MUDO og HITIO som både gøy og lærerik. Han mener familiekonseptet er noe av det beste med kjeden.

– Mens minstemann på fem år trener MUDO Tiger, kan de foresatte trene i gymmen samtidig. Dette ser vi har blitt mer og mer populært gjennom rene familieabonnement. Og så synes jeg at vår profil gjennom farger, illustrasjoner, utstyr og belysning er det klart tøffeste og kuleste i bransjen i dag.

Han har alltid vært begeistret for det å starte opp og drive eget, men hvordan endte han opp med å eie så mange?
– Jeg startet på Gjøvik, og utvidet til Lillehammer og de andre sentrene etter hvert. Det har nok kommet naturlig etter hvert som årene har gått.

Renoverte midt i pandemien

Det er ingen tvil om at Stig er en visjonær. Det ble ekstra tydelig da han valgte å renovere MUDO Gym Gjøvik midt i pandemien. Resultatet ble suverent, noe medlemmene ivrig proklamerer i sosiale medier.

Det siste gymmet han åpnet var MUDO Gym Moelv, i en by med litt over 4.400 innbyggere. Likevel viser medlemstallene at konseptet passer godt inn også her!

Stig har et godt råd til andre som drømmer om å bli franchisetaker i kjeden:
– Følg drømmen! Konseptet er gjennomarbeidet og profesjonelt.