Slik ble HITIO Gym Tavira som en familie

Visste du at vi har en franchise i Portugal? HITIO Gym Tavira drives av Jorge Figueira. En av tingene vi beundrer ved Jorge og hans team er deres familielignende bånd. De var så greie at de delte suksessoppskriften med oss.

– Jeg mener prosessen starter allerede ved de første intervjuene. Vi er alltid på utkikk etter noen med masse energi som kan levere kundeservice med et smil. Jeg tar intervjuprosessen veldig seriøst, for å være sikker på at vi ansetter rett person for jobben, forklarer Jorge.

Sterk relasjon basert på tillit

Har du først blitt en del av teamet, gjør han alt for at de ansatte skal ha det bra og ha tilgang til rett utstyr og verktøy for å gjøre en best mulig jobb.

– Jeg har hjulpet dem hvert steg på veien siden de begynte, noe jeg tror skaper en sterk relasjon basert på tillitt og god arbeidsmoral.

Lunsj hver uke på jobbens regning

I tillegg til dette samles hele gjengen hver fredag for en felles lunsj – som jobben betaler! Dette gir et pusterom for de ansatte etter en hard uke på jobb.

– Den første fredagen i måneden drar vi alle på en sykkeltur rundt i Tavira, og avslutter med en deilig lunsj, forteller han, og fortsetter:

– Det handler bare om å lede ditt team i riktig retning og skape et sunt arbeidsmiljø for å holde dem vitaliserte og motiverte.