Malene og Patric åpner Mudo Gym Fredrikstad

Valget ble enkelt da det åpnet seg en mulighet i Østfoldhallene i Viken. Går alt etter planen åpner Mudo Gym Fredrikstad dørene 14. januar 2023.

Paret, som er bosatt i Fredrikstad, hadde en drøm å satse på egen fremtid, og investere i noe de har stor interesse av og tror de kan levere godt på.
– Mudo Gym har et interessant konsept med tanke på inkludering av familier med barn fra tidlig alder, i tillegg til å være et komplett treningssenter. Tilbudet av Fitness Boxing, Crosstraining og yoga er også noe som var viktig for oss, da dette er noe vi liker veldig godt, forklarer de to, og legger til:
– Beliggenhet var også en stor faktor for oss i valget, og i våres tilfelle fantes det en mulighet på lokaler vi ikke kunne si nei til.

Planen er å jobbe fullt med treningssenteret, men frem til det driver Malene hundebarnehage og nettbutikk, mens Patric har ansvaret for den europeiske eiendomsporteføljen til et av verdens største selskaper innen IT-tjenester.

Et lokale hvor vegger og tak er i gang med å rives.
TOTAL FORVANDLING: Gamle kontorlokaler blir til et topp moderne treningssenter.
Ifølge Malene og Patric har prosessen med å starte eget treningssenter vært både spennende og lærerik.
– Fra Mudo Gym sentralt har vi fått god støtte gjennom hele prosessen og rådgivning fra dag en. Vi sitter igjen med en god opplevelse og gleder oss veldig til oppstart om noen få måneder.

Malene og Patrics tips til deg som vil starte eget Mudo Gym:

  • Tenk nøye gjennom egen situasjon, økonomi og arbeidsinnsats.
  • Vurder markedet i området med tanke på tilbud og etterspørsel.
  • Kundeservice er veldig viktig for å skape fine opplevelser for dine kunder. Det er det som får de til å velge akkurat ditt treningssenter.

Følg hele prosessen i sosiale medier her:
Mudo Gym Fredrikstad på Facebook
Mudo Gym Fredrikstad på Instagram

Vil du vite mer om våre franchise-avtaler? Meld deg på vårt nyhetsbrev HER.