Jarle vil endre liv

Jarle Eltervåg er en av våre nyeste franchisetakere. Han og familien jobber på spreng for å åpne MUDO Gym Kilden i Stavanger. Men hvordan begynte egentlig det hele?

– Jeg har alltid vært aktiv og det har også mine valg innen utdanning stått i stil med. Det startet på idrettslinjen, hvor hele fokuset gikk på å bli best mulig i fotball. Fra satsing på juniornivå hos Bryne FK, moderklubben Ganddal IL, en sesong i 2.divisjon med Klepp IL og to korsbåndoperasjoner senere, endret det seg mer til styrke- og alternativ trening, forteller Jarle.

Ønsket om å starte noe eget har vært til stede i mange år, men ble ekstra tydelig da han de siste åtte årene har vært med å bygge opp et bedriftsgym i Oslo. Der har han også hatt en god del av sin PT-virksomhet.

– Jeg synes det er veldig givende å kunne påvirke og skape noe på egen hånd, godt hjulpet av familie og støttespillere. I treningsbransjen har man mulighet til å påvirke utrolig mange mennesker ved å være med på å endre liv, skape glede og mestring.

Perfekt timing

For Jarle er trening rett og slett en nødvendighet for å mestre alle livets utfordringer.

– Det gir meg glede, mestring, avkobling og gode opplevelser med treningskamerater og familie.

Da han fikk sjansen til å åpne MUDO Gym, var timingen rett og slett perfekt.

– MUDO ga meg sjansen til å følge drømmen! Timingen var riktig for min del, som nettopp hadde flyttet tilbake til hjembyen med familien. Jeg trodde på modellen og falt for alt fra oppsettet av gymmene til varierte og spennende gruppetimer – og ikke minst familiekonseptet. For min del var det også utrolig viktig at det skulle være et komplett og velutstyrt gym.

Åpner våren 2021

Jarle og teamet jobber nå hardt for å åpne MUDO Gym Kilden i løpet av våren 2021, og avsløringen av en åpningsdato er nært forestående.

– Vi gleder oss utrolig mye til å ta imot folket når vi åpner dørene. Jeg får masse hyggelige tilbakemeldinger og vi har allerede mange innmeldinger – til og med før selve byggingen startet! Vi ser frem til å gjengjelde denne tilliten gjennom et utrolig flott gym. Vi har et meget bra team med alt fra instruktører til servicemedarbeidere og personlige trenere.

Vi ønsker lykke til og heier på Jarle og team MUDO Gym Kilden!