Drømmer du om å starte ditt eget treningssenter?

Etter to tøffe år for treningsbransjen ser vi denne høsten at medlemmene strømmer tilbake i rekordfart. Dette viser at treningssenterne er en viktig del av folks hverdag!

Vi gleder oss derfor stort over at vi igjen kan rette fokuset mot å skape vekst og utvikling. Mudo Gym ønsker derfor å komme i kontakt med deg som ønsker å starte ditt eget treningssenter og som ønsker å gjøre lidenskapen om til egen forretning man kan leve av.

– PT som drømmer om å drive et helt eget senter?

– Instruktør som ønsker å jobbe med det du elsker?

Med MUDO Gym franchise kan du skape et unikt treningsmiljø i ditt område, et miljø hvor både foreldre og barn kan trene på samme sted, på samme tid. – Dette anser vi som en stor konkurransefordel sett opp imot de konkurrerende treningssentrene i bransjen.

Vi er i dag etablert i Norge, Sverige, Storbritannia og Portugal, med over 80 franchisetakere og vi som kjede er en internasjonal satsning. I skrivende stund er fire nye gym under oppføring og disse åpnes allerede i årsskiftet januar/februar. Det bygges et nytt gym i Norge, to i Sverige og et i England, i tillegg til at vi jobber med å utvikle nye spennende konsepter.

Vi samarbeider med flere av de største aktørene innenfor eiendom og kjøpesentre, et godt utgangspunkt for å kunne finne ditt drømmelokale. Med våre ulike konsepter kan du du starte et mindre treningssenter i størrelsen 300-400m2. Et mindre lokale betyr en betydelig lavere investering og behov for færre medlemmer for å kunne skape lønnsom drift. For de som ønsker å satse i en større skala med høyere startkapital, kan du også etablere treningssenter på 500-1000m2.

Vil du vite mer om våre franchise-avtaler? Meld deg på vårt nyhetsbrev HER.