Vi har en ny stjerne på laget

Digistar er vårt inhouse markedsføringsbyrå. De vokser og utvider sitt team for å gi våre gym den beste markedsførings- og sosiale medier-strategien.

Stian Gregersen er vår nye Content Marketing Specialist (innholdsspesialist) og vi er så glade for at han nå er en del av oss.

– Mine oppgaver i Digistar kommer primært til å dreie seg om produksjon av innhold, både på idésiden og som prosjektleder av produksjoner. Som fotograf kommer jeg til å ta bilder og skyte video ute på treningssentrene. Jeg vil også være ansvarlig for gymdesign og grafisk materiell til kampanjer. En skikkelig potet der altså!

En perfekt match

Stians store lidenskaper er fotografi og videoproduksjon, i tillegg til musikk og trening. Med andre ord en perfekt match for Digistar! Han har tidligere produsert innhold for blant andre IKEA, Orkla og Cirkle K, så vi er helt trygge på at Stian vil løfte innholdsproduksjonen vår til nye høyder.

– Jeg elsker å skape noe kreativt sammen med andre. Det som inspirerer meg mest er å jobbe i et team eller sammen med kunder; fra en idé til å gjennomføre smidige produksjoner, som til slutt blir til et skikkelig godt sluttresultat.

Positive og energiske mennesker

Stian ser virkelig frem imot å jobbe med treningsbransjen igjen, mye på grunn av alle menneskene han kommer til å møte.

– Dette er en bransje jeg trives skikkelig godt i da den er full av positive og energiske mennesker. I tillegg gleder jeg meg til å møte alle de flotte kollegaene jeg skal jobbe sammen med, reise rundt og møte franchisetakerne, og produsere godt og inspirerende innhold som tiltrekker seg nye kunder.