De fem mest stilte spørsmålene om Mudo Gym

Å starte sitt eget treningssenter er både spennende, utfordrende og lærerikt. Før man tar steget og satser på drømmen er det mye man trenger svar på. Her har vi samlet de fem mest stilte spørsmålene og svarene.

Q: Jeg har ikke noen bakgrunn fra treningsbransjen. Er dette et problem?

A: Du trenger ikke kunne noe om trening for å drive et Mudo Gym. Det er selvsagt en fordel med litt kunnskap om trening, men du vil hele veien ha et team i ryggen med lang fartstid fra både trenings- og franchisebransjen.

Q: Hvordan rekrutterer jeg instruktører og PT?

A: Vi hjelper deg med dette. Vi har flere modeller for å fange oppmerksomheten til aktuelle kandidater. Du vil være godt bemannet den dagen du åpner ditt Mudo Gym.

Et treningssenter fylt med mennesker som gjør ulike øvelser.
Mudo Gym er alltid fresht og har topp moderne utstyr.

Q: Det er allerede mange gym i mitt område, er markedet mettet?

A: Definitivt ikke! Det er veldig mange som fortsatt ikke trener på et treningssenter. Dessuten er Mudo Gyms konsept helt unikt. Vi er et treningssenter for hele familien. Barn fra fem år kan trene i våre Tiger-timer. Vi har egne kurs for ungdom, slik at de kan trene i gymmet på egen hånd. I tillegg har vi en gruppetime der foresatte og barn trener sammen. Voksne kan trene i gymmet eller i en av våre mange gruppetimer innen fitness og kampsport.

Q: Jeg vil bli min egen sjef og jobbe med trening. Hvor begynner jeg?

A: Vi vil hjelpe deg med hvert steg på veien til suksess. Første steg er å sende oss en mail, så setter vi opp et møte for å snakke om dine muligheter. Vi har også over 40 franchisetakere som kan gi deg råd og tips om alt du måtte lure på.

Q: Hvordan kan jeg sørge for at flest mulig hører om mitt gym?

A: Vi har vårt eget inhouse team som tar seg av markedsføring og hjelper deg med sosiale medier. Vi bistår deg i alt fra poster i sosiale medier til printmateriale og annonser. Du kan være trygg på at ditt gym er godt kjent lenge før åpningsdato!

Et tomt treningslokale i mørke farger med røde elementer.
Alle våre gym males i Mudo Gyms signaturfarger.

Vil du vite mer om våre franchise-avtaler? Meld deg på vårt nyhetsbrev HER.