Alex og familien åpner gym i Norrtälje

Visste du at Mudo Gym er internasjonalt? Utenfor Norges grenser heter vi Hitio Gym, og har treningssentre for hele familien i Storbritannia, Sverige og Portugal.

Alex Grossmann har drevet med idrett og trening så lenge han kan huske. Lørdag 14. januar er han klar for å åpne HITIO Gym Norrtälje.

Alex er opprinnelig fra Mexico City, men etter et opphold i Sveits for å bli maskiningeniør, førte masterutdanningen ham til Stockholm. Nå er han bosatt i Norrtälje med sin kone Felicia og deres sønn Lionel.
– Jeg har drevet med kampsport og trent på treningssenter i over 15 år. Det er to fundamentale aktiviteter i mitt liv som har gitt meg enormt mye. Jeg har alltid vært fascinert av MMA, men min kampsportreise begynte med kickboksing og Brazilian Jiu Jitsu (BJJ).
Alex har svart belte i BJJ og instruerer i både MMA og BJJ.
En kvinne og en mann holder et barn mellom seg. Alle tre er kledd i verneutstyr.
SNART KLART: Felicia, Lionel og Alex åpner Hitio Gym Norrtälje 14. januar.

Brenner for trening og kampsport
Drømmen om å bli proff og være med i UFC ble dessverre aldri en realitet, men kunnskapen han har opparbeidet seg på veien kommer godt med når han nå realiserer en annen drøm; åpne sitt eget gym.
– Jeg har alltid drømt om mitt eget treningssenter. Jeg brenner for trening og kampsport, så jeg kan ikke forestille meg noe morsommere enn å jobbe med akkurat det, sier Alex, og fortsetter:
– Jeg liker også konseptet med HITIO Gym. Å begynne med en idé og deretter jobbe målrettet mot å realisere den er utrolig motiverende for meg.
Hans bakgrunn som ingeniør innen forsikring og utvikling, og hans nåværende jobb som kvalitetssjef for et stort, internasjonalt konsern i byggebransjen, kommer også godt med når han skal åpne HITIO Gym Norrtälje.

Oppdaget HITIO Gym gjennom Instagram
Siden 2017 har han drevet en kampsportklubb, men han har hele tiden tenkt på neste steg og hvordan han kan utvikle klubben videre. Dette har gitt resultater, og i dag er de Norrtäljes største kampsportklubb.
– Sommeren 2021 oppdaget jeg HITIO Gym. Det var som at noen allerede hadde ferdigstilt min visjon; et treningssenter som kombinerer gym og kampsport. Da var det en «no brainer» for meg å hoppe på konseptet og åpne HITIO Gym Norrtälje som en videreutvikling av min nåværende klubb.
Det som fanget hans oppmerksomhet, var en annonse på Instagram.
– Jeg følger hashtagen «kampsport» og er vant til å se bilder av dårlig kvalitet. Da jeg så et proft og fint bilde, gikk jeg umiddelbart inn for å se hva det handlet om. Deretter begynte prosessen med å lese alt om HITIO Gym, for å sjekke om det var noe for meg.

Et lokale malt i svart med et stort speil og en hylle med mange hantler.
FRESHT: Hitio Gym Norrtälje blir et topp moderne gym med alle våre kjente gruppetimer for barn, ungdom og voksne.

Vil være en motsats til de store kjedene
Målet er å tilby et treningssenter der alle føleer seg velkomne; både kunder og personale.

– Store treningssenterkjeder er veldig upersonlige mot sine kunder, og arbeidsforholdene er ikke kjent for å være de beste. Kampsporttrening innebærer ofte trening i skitne lokaler som lukter svette, og det er vanlig med en «tøff og macho» stemning, sier Alex, og legger til:

–Det er derfor jeg ønsker å tilby et treningssenter der de som trener og jobber kjenner at de tilhører en familie. De kan komme til oss for å få den beste treningen i et hyggelig, rent og fresht miljø.

Ifølge Alex har det å prosjektere sitt eget gym vært noe av det morsomste han har vært med på.

– Det er mange beslutninger som skal tas og som får store konsekvenser for treningssenterets fremgang, men det er så utrolig moro å se noe vokse frem som opprinnelig startet som bare en idé.

Vil du få Alex’ beste tips til å starte ditt eget gym? Per Christian Pedersen, grunnlegger av Hitio og Mudo, tar en prat med ham live på Instagram mandag 9. januar kl. 18.