Bjørnar sørger for at vi har de beste lokasjonene

MUDO Gym er kjent for store og freshe treningssenter på lokasjoner som er tilgjengelige for de aller fleste. Dette kan vi takke Bjørnar for!

Bjørnar Knutson er prosjektleder for nyetableringer i MUDO Gym. Det betyr at det er hans jobb å spore opp de beste lokasjonene for nye gym. Han er også ansvarlig for å forhandle frem gunstige leieavtaler og rekruttere nye franchisetakere samt lede byggeprosessen sammen med entreprenør.

– Det er min jobb å sørge for at alle franchisetakere får adekvat opplæring, samt støtte franchisetakere aktivt i alle forberedelser før åpning. Jeg bistår også med salg av medlemskap (pre-sale) til nyetablerte MUDO Gym, slik at «break-even» oppnås i løpet av de første månedene etter åpning.

Headhuntet til MUDO Gym

Tidligere jobbet Bjørnar i et firma som drev med salg for selskaper som ICE, Røde Kors Førstehjelp og MUDO Gym. Denne jobben gjorde han så godt at han ble tilbudt jobb som etablerer for hele MUDO Gym-kjeden. Et tilbud han altså takket ja til!

– Det jeg liker aller best med jobben min er at jeg kommer i kontakt med mange mennesker. Alt fra franchisekandidater, gårdeiere, utstyrsleverandører, fagfolk og entreprenører. Jeg trives godt med å ta del i hele prosessen. Fra å signere en franchisekontrakt og husleiekontrakt til et ferdig treningssenter – slik som MUDO Gym Kilden som vi åpnet 20. mars.

Tilpasser til hvert enkelt treningssenter

Han peker på at MUDO Gym-kjeden har eksistert som konsept i over 20 år, noe som gjør det til en trygg og solid mulighet for franchisetakere.

– Vi hjelper deg med å finne et gunstig lokale og fremforhandle en husleieavtale. En god husleiekontrakt er viktig for å drive en god butikk. Vi hjelper med å designe treningssenteret slik at det blir så arealeffektivt som mulig. Vi lager også en utstyrspakke som er tilpasset til ditt treningssenter.

Over 40 franchisetakere

For å oppnå dette samarbeider Bjørnar og MUDO Gym tett med utstyrsleverandører, entreprenører, gårdeiere og leverandører på treningsapparater. Til sammen er det over 40 franchisetakere som har vært eller er i samme situasjon. Det betyr at det er enkelt å utveksle tips og triks.

– MUDO Gym er et topp moderne treningssenter med det meste av frivekter, treningsapparater og kondisjonsapparater. Vi har også solide konsepter slik som Crosstraining, Fitness Boxing, ulike kampsportsgrener og MUDO Tiger. Sistnevnte er et treningsprogram for barn helt ned til 5 år.

Bjørnar har troen på at 2021 blir et godt år for kjeden av flere grunner:

– MUDO Gym Kilden åpnet 20. mars 2021, så det er allerede et godt år. For øyeblikket prosjekterer jeg et nytt treningssenter i Viken. Vi har fått mange kandidater den siste tiden som ser etter nye muligheter. Flere av våre etablerte sentere bruker tiden nå til å pusse opp eller supplere med mer utstyr.