DET BESTE DU KAN GI BARNET DITT:
selvtillit - God helse - Mestring

Få barna dine i bevegelse og gi dem en opplevelse de vil elske! Mudo Gym Fredrikstad tilbyr kampsporttrening for barn i alderen 5-12 år. Vår trening passer for alle, og vi fokuserer på at barna skal ha det gøy! Hos oss trener alle barna sammen, ingen sitter på benken.

Vær rask - tilbudet gjelder kun til de 50 første!

Helt unikt supertilbud

•  30 dager GRATIS (verdi 699,-)
•  GRATIS startpakke som barnet vil elske som inkluderer en Taekwondo-drakt (for barn 5-7 år) eller boksehansker (for barn 8-12 år) og treningsdagbok med komplett motivasjonssystem med medaljer, klistremerker, armbånd osv. (verdi 799,-)

Dette er et supertilbud som gir en besparelse på opptil 2896,-!

Som en ekstra bonus trener foreldre GRATIS i gymmet i hele 30 dager - slik at du også kan ta vare på din egen helse og velvære mens barna trener.

Sikre deg tilbudet nå!

Ingen bindingstid   ✦   Ingen innmeldingsgebyr   ✦   Fornøydgaranti

Selvtillit

Mange små suksessopplevelser gir en følelse av mestring og selvtillit. Våre timer er konstruert for å bygge opp barnas selvfølelse. Belter, striper og treningspoeng er en del av vårt unike motivasjonssystem som hjelper barna å bli bedre og føle seg uovervinnelige. Dette er noe barna tar med seg videre også utenfor treningssenteret.

Målsetning

Instruktørene hos MUDO Gym er drillet i å gi barna selvdisiplin og hjelpe dem med å nå sine mål med treningen. På en morsom måte lærer vi dem å forsere hindringer og nå nye høyder. Vi mener dette er veldig sunt å lære så tidlig som mulig.

Svette-smile-lære

Barn motiveres mer om det er gøy, derfor er lek en del av treningen hos oss. I tillegg til å bedre kondisjon, styrke, og smidighet skal barna lære kampsport. Vårt motto er at våre timer alltid skal gjøre at barna svetter, smiler og lærer.

Så hvorfor vente?

Meld dere på et medlemskap for ditt barn i dag og gi dem muligheten til å bygge selvtillit og ha det gøy mens de trener kampsport hos Mudo Gym Fredrikstad!

Kun 50 medlemskap tilgjengelig, så vær raske med å melde dere på!

Sikre deg tilbudet nå!

* Dette medlemskapet kan kun brukes på Mudo Gym Fredrikstad og gjelder kun nye medlemmer.