Trening Moss treningssenter

tren til 1. nov for kun 10 kr

gjelder alle medlemskap - Vi sees på trening!

Kontakt

MUDO TRENINGSSENTER MOSS

MUDO Gym Moss er et treningssenter for hele familien, både liten og stor. Du finner oss på AMFI kjøpesenter med 800 gratis p-plasser inne og ute. Vi tilbyr trening for store og små, for deg som trener mye og for deg som vil komme i gang. Tren på egenhånd i vårt topp utstyrte gym eller i en av våre selvforsvars- og kampsport- og fitnesstimer.

Treningssenteret holder til sentralt i Moss – perfekt for deg som bor og jobber her eller i nærliggende områder som Våler, Rygge, Råde, Jeløya og Son.

Komplett gym i Moss for hele familien

Fordelene du får av regelmessig fysisk aktivitet er alt fra vektkontroll og forebygging av helseplager, til bedre psykisk helse og redusert stress. Hos MUDO Gym Moss finner du alt du trenger for å ta vare på deg selv, inkludert tilgang til personlig trener.

Vi er et komplett treningssenter i Moss med alt du trenger for fysisk aktivitet. MUDO Gym passer både for deg som trener mye og deg som skal komme i gang med treningen. Gymmet vårt er velutstyrt med alt du trenger av apparater og utstyr, og vi tilbyr mange spennende og effektive gruppetimer for ulike aldre og nivåer.
Lever barnet ditt til en gruppetime mens du selv går og trener, så sparer du tid!

Vi tilbyr nå også FAMILIERABATT

Vi har medlemskap både med og uten bindingstid – Bli medlem!

Våre gruppetimer

Trening i Moss i freshe lokaler med toppmoderne utstyr. Meld deg på en av våre kampsportgrener eller fitnessprogrammer for å nå dine mål raskere, uansett om det er vektkontroll, stressreduksjon eller muskeløkning – eller kanskje en kombinasjon? Regelmessig fysisk aktivitet har en mengde helsefordeler som du kan nyte godt av.

Taekwondo Moss
Er du ute etter en motiverende treningsform hvor du har mulighet til å avansere, er Taekwondo noe du bør teste ut. Taekwondo er basert på et koreansk system for selvforsvar, og bygger på moderne treningsprinsipper og en pedagogisk plattform. Taekwondo har gjennom det tyvende århundre også utviklet seg til en global internasjonal idrett og en olympisk konkurranseidrett. Det er perfekt for å utvikle mestring og treningsglede!

Kickboksing Moss
Kickboksing er en kampsport som oppsto på begynnelsen av 1970-tallet i USA. Kickboksing består av en kombinasjon av slag fra boksing og spark fra karate. Kickboksing er spennende, intensivt og effektivt. Denne kampsporten omtales ofte som en skikkelig “kalorikiller”, og passer perfekt for deg som ønsker å bygge opp styrke, utholdenhet og fleksibilitet raskt.

Styrke Moss
Er du glad i HIIT-trening er Fight Fit noe du bør teste ut. Dette er et nytt treningskonsept som kombinerer kampsport og kickboxing med vanlige treningsøvelser. Fight Fit er utrolig effektivt, og vi garanterer at svetten kommer til å renne.

Yoga Moss
Yoga er foreningen av kropp og sinn med det åndelige. Det er en av verdens mest populære treningsformer, perfekt for atleter og utøvere på alle nivåer som ønsker å utvikle fleksibilitet, balanse og muskelkontroll. Hos MUDO Gym Moss kan du melde deg på en rekke ulike former for yoga.

Trening i Moss, Viken og omegn

Det lokale treningssenteret for Moss, og omkringliggende områder som Våler, Rygge, Råde, Jeløya og Son.
Du finner alt du trenger av utstyr og fasiliteter hos oss. Meld deg på en av våre gruppetimer eller bestill en gratis prøvetime.

Bli medlem i dag – klikk her!

Fasiliteter

  • Dusj
  • Garderobe-skap
  • Garderober
  • Gruppe-treningssal
  • Parkering
  • Shop
  • Sone for kondisjons-trening
  • Sone for trening med frivekter

Priser

GYM-MEDLEMSKAP
BASIC
Ordinært medlemskap - 18 mnd binding

PRIS/MND

299,-
GYM-MEDLEMSKAP
BASIC
Ordinært medlemskap - 6 mnd binding

PRIS/MND

399,-
GYM-MEDLEMSKAP
BASIC
Ordinært medlemskap - ingen binding

PRIS/MND

449,-
KAMPSPORT-MEDLEMSKAP
KOMPLETT
Kampsport - 6 mnd binding

PRIS/MND

729,-
PERSONLIG TRENER
60 min (Kampsport eller Gym)

PRIS

729,-
KOSTHOLDS-PROGRAM
Skreddersydd kostholdsprogram for vektjustering eller en sunnere livsstil

PRIS

2 900,-
PT-PAKKE
3 x 60 minutter

PRIS

2 187,-
PT-PAKKE
5 x 60 minutter

PRIS

3 645,-
PT-PAKKE
10 x 60 minutter (inkluderer gratis treningsprogram)

PRIS

7 290,-
PT-PAKKE
20 x 60 minutter (inkluderer gratis treningsprogram og kostholdsprogram)

PRIS

14 580,-
GAVEKORT
GYM-MEDLEMSKAP
3 mnd

PRIS

1 347,-
GAVEKORT
GYM-MEDLEMSKAP
6 mnd

PRIS

2 394,-
GAVEKORT
GYM-MEDLEMSKAP
18 mnd

PRIS

5 382,-
GAVEKORT
KOMPLETT-MEDLEMSKAP
6 mnd

PRIS

4 374,-
GAVEKORT
KOMPLETT-MEDLEMSKAP
12 mnd (inkluderer gratis MUDO bag)

PRIS

8 748,-