DU ER VELKOMMEN TIL OSS, BLI MEDLEM NÅ! treningssenter

TRENING FOR HELE FAMILIEN

Prøv oss ut helt gratis!

kampsport barn

Aktivitet for barn og unge

Kontakt

MUDO TRENINGSSENTER MOSS

MUDO Gym Moss er et treningssenter for hele familien, både liten og stor. Du finner oss på AMFI kjøpesenter med 800 gratis p-plasser inne og ute. Vi tilbyr trening for store og små, for deg som trener mye og for deg som vil komme i gang. Tren på egenhånd i vårt topp utstyrte gym eller i en av våre selvforsvars- og kampsport- og fitnesstimer.

Treningssenteret holder til sentralt i Moss – perfekt for deg som bor og jobber her eller i nærliggende områder som Våler, Rygge, Råde, Jeløya og Son.

Komplett gym i Moss for hele familien

Fordelene du får av regelmessig fysisk aktivitet er alt fra vektkontroll og forebygging av helseplager, til bedre psykisk helse og redusert stress. Hos MUDO Gym Moss finner du alt du trenger for å ta vare på deg selv, inkludert tilgang til personlig trener.

Vi er et komplett treningssenter i Moss med alt du trenger for fysisk aktivitet. MUDO Gym passer både for deg som trener mye og deg som skal komme i gang med treningen. Gymmet vårt er velutstyrt med alt du trenger av apparater og utstyr, og vi tilbyr mange spennende og effektive gruppetimer for ulike aldre og nivåer.
Lever barnet ditt til en gruppetime mens du selv går og trener, så sparer du tid!

Vi tilbyr nå også FAMILIERABATT

Vi har medlemskap både med og uten bindingstid – Bli medlem!

Våre gruppetimer

Trening i Moss i freshe lokaler med toppmoderne utstyr. Meld deg på en av våre kampsportgrener eller fitnessprogrammer for å nå dine mål raskere, uansett om det er vektkontroll, stressreduksjon eller muskeløkning – eller kanskje en kombinasjon? Regelmessig fysisk aktivitet har en mengde helsefordeler som du kan nyte godt av.

Taekwondo Moss
Er du ute etter en motiverende treningsform hvor du har mulighet til å avansere, er Taekwondo noe du bør teste ut. Taekwondo er basert på et koreansk system for selvforsvar, og bygger på moderne treningsprinsipper og en pedagogisk plattform. Taekwondo har gjennom det tyvende århundre også utviklet seg til en global internasjonal idrett og en olympisk konkurranseidrett. Det er perfekt for å utvikle mestring og treningsglede!

Kickboksing Moss
Kickboksing er en kampsport som oppsto på begynnelsen av 1970-tallet i USA. Kickboksing består av en kombinasjon av slag fra boksing og spark fra karate. Kickboksing er spennende, intensivt og effektivt. Denne kampsporten omtales ofte som en skikkelig “kalorikiller”, og passer perfekt for deg som ønsker å bygge opp styrke, utholdenhet og fleksibilitet raskt.

Styrke Moss
Er du glad i HIIT-trening er Fight Fit noe du bør teste ut. Dette er et nytt treningskonsept som kombinerer kampsport og kickboxing med vanlige treningsøvelser. Fight Fit er utrolig effektivt, og vi garanterer at svetten kommer til å renne.

Yoga Moss
Yoga er foreningen av kropp og sinn med det åndelige. Det er en av verdens mest populære treningsformer, perfekt for atleter og utøvere på alle nivåer som ønsker å utvikle fleksibilitet, balanse og muskelkontroll. Hos MUDO Gym Moss kan du melde deg på en rekke ulike former for yoga.

Trening i Moss, Viken og omegn

Det lokale treningssenteret for Moss, og omkringliggende områder som Våler, Rygge, Råde, Jeløya og Son.
Du finner alt du trenger av utstyr og fasiliteter hos oss. Meld deg på en av våre gruppetimer eller bestill en gratis prøvetime.

Bli medlem i dag – klikk her!

Fasiliteter

  • Dusj
  • Garderobe-skap
  • Garderober
  • Gruppe-treningssal
  • Parkering
  • Shop
  • Sone for kondisjons-trening
  • Sone for trening med frivekter

Ofte stilte spørsmål

Har dere bindingstid?
+
Kan jeg trene på alle mudo gym med mitt medlemskap?
+
Hva slags utstyr har dere på treningssenteret?
+
Klikk her for flere spørsmål og svar...

Priser

GYM-MEDLEMSKAP
Ordinært medlemskap - 12 mnd. binding.

PRIS/MND

399,-
GYM-MEDLEMSKAP
Ordinært medlemskap - ingen binding.

PRIS/MND

549,-
KAMPSPORT-MEDLEMSKAP
KOMPLETT
Kampsport - 6 mnd. binding (inkluderer Gym-medlemskap for de over 16 år).

PRIS/MND

779,-
FAMILIE-MEDLEMSKAP
Alle i familien kan bruke alle våre timer og de over 16 år kan trene på egenhånd i gymmet - 6 mnd. binding. Familiemedlemskapet kan kun benyttes på MUDO Gym Moss.

PRIS/MND

1499,-
PERSONLIG TRENER
60 min (Kampsport eller Gym).

PRIS

849,-
PT-PAKKE
Flere PT-timer + skreddersydd treningsprogram. Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale og tilbud.
KOSTHOLDS-PROGRAM
Skreddersydd kostholdsprogram for vektjustering eller en sunnere livsstil.

PRIS

4 500,-
GAVEKORT
GYM-MEDLEMSKAP
3 mnd.

PRIS

1 647,-
GAVEKORT
GYM-MEDLEMSKAP
6 mnd.

PRIS

3 294,-
GAVEKORT
KOMPLETT-MEDLEMSKAP
6 mnd.

PRIS

4 674,-
GAVEKORT
KOMPLETT-MEDLEMSKAP
12 mnd. (inkluderer gratis MUDO bag).

PRIS

9 348,-