MUDO Gym Fredrikstad treningssenter

Vi åpner 14. januar 2023

Bli en av de 300 første som får trening for 29 kr frem til mai

Ofte stilte spørsmål

Når åpner MUDO Gym Fredrikstad?
+
Hvor skal dere åpne?
+
Når begynner jeg å betale for medlemskapet?
+
Jeg har benyttet meg av et åpningstilbud. Når begynner jeg å betale fullpris?
+
Hvilke gruppetimer har dere?
+
Hvordan melder jeg inn et barn?
+
Klikk her for flere spørsmål og svar
kampsport barn

LES MER OM VÅR TRENING FOR BARN

Aldersbaserte grupper fra 5 år

Fasiliteter

  • Dusj
  • Garderobe-skap
  • Garderober
  • Gruppe-treningssal
  • Parkering
  • Shop
  • Sone for trening med frivekter
  • Sone for kondisjons-trening

Priser

GYM
MEDLEMSKAP
Tilgang til vårt GYM 05.00-23.30 alle dager. 6 mnd. bindingstid. Medlemskapet kan brukes på all MUDO Gym i Norge.

PRIS/MND

399,-
KOMPLETT
MEDLEMSKAP
Tren i treningssenteret (15 år) og alle kampsport- og gruppetimer. 6 mnd. bindingstid. Årsavgift: 360,-. Medlemskapet kan brukes på all MUDO Gym i Norge.

PRIS/MND

699,-
FAMILIE
MEDLEMSKAP
Alle i familien kan bruke alle våre timer og de over 15 år kan trene på egenhånd i gymmet. 6 mnd. bindingstid. Familiemedlemskapet kan brukes på all MUDO Gym i Norge.

PRIS/MND

1249,-
GYM
MEDLEMSKAP
Tilgang til vårt GYM 05.00-23.30 alle dager. Ingen bindingstid. Medlemskapet kan brukes på all MUDO Gym i Norge

PRIS/MND

449,-
KOMPLETT
MEDLEMSKAP
Tren i treningssenteret (15 år) og alle kampsport- og gruppetimer. Ingen bindingstid. Årsavgift: 360,-. Medlemskapet kan brukes på all MUDO Gym i Norge.

PRIS/MND

749,-
FAMILIE
MEDLEMSKAP
Alle i familien kan bruke alle våre timer og de over 15 år kan trene på egen hånd i gymmet. Ingen bindingstid. Medlemskapet kan brukes på all MUDO Gym i Norge.

PRIS/MND

1399,-
VILKÅR
Alle medlemskap har 1 mnd. oppsigelsestid fra den 1. i måneden etter oppsigelsen.

Kontakt

MUDO Gym Fredrikstad

MUDO Gym Fredrikstad er et treningssenter for hele familien, både liten og stor. Du finner oss i Østfoldhallene med lett tilgjengelig parkering. Vi tilbyr trening for store og små, for deg som trener mye og for deg som vil komme i gang. Tren på egen hånd i vårt topp utstyrte gym eller i en av våre mange fitnesstimer. Du kan også prøve deg på en av våre selvforsvars- og kampsporttimer.

Komplett gym i Fredrikstad for hele familien

Fordelene du får av regelmessig fysisk aktivitet er alt fra vektkontroll og forebygging av helseplager, til bedre psykisk helse og redusert stress. Hos MUDO Gym Fredrikstad finner du alt du trenger for å ta vare på deg selv, inkludert tilgang til personlig trener.

Vi er et komplett treningssenter i Fredrikstad med alt du trenger for fysisk aktivitet. MUDO Gym passer både for deg som trener mye og deg som skal komme i gang med treningen. Gymmet vårt er velutstyrt med alt du trenger av apparater og utstyr, og vi tilbyr mange spennende og effektive gruppetimer for ulike aldre og nivåer.

Vi tilbyr også familiemedlemskap, som kan brukes av alle i familien som bor på samme adresse. Levér barnet ditt til en gruppetime mens du selv går og trener, så sparer du tid!

Vi har ingen bindingstid på våre medlemskap!

Våre gruppetimer

Trening i Fredrikstad i freshe lokaler med toppmoderne utstyr. Meld deg på en av våre kampsportgrener eller fitnessprogrammer for å nå dine mål raskere, uansett om det er vektkontroll, stressreduksjon eller muskeløkning – eller kanskje en kombinasjon? Regelmessig fysisk aktivitet har en mengde helsefordeler som du kan nyte godt av.