Treningssenter for hele familien i Vestby treningssenter

Sommerkampanje Uten bindingstid

Tren for 99 kr til 1. august - Gjelder alle medlemskap

 

SE VIDEO AV TRENINGSSENTERET

 

Kontakt

MUDO TRENINGSSENTER VESTBY

MUDO Gym Vestby er et treningssenter for hele familien, både liten og stor. Du finner oss på Vestby Storsenter med 400 gratis p-plasser inne og ute. Vi tilbyr trening for store og små, for deg som trener mye og for deg som vil komme i gang. Tren på egenhånd i vårt topp utstyrte gym eller i en av våre mange fitnesstimer. Du kan også prøve deg på en av våre selvforsvars- og kampsporttimer.

Treningssenteret holder til sentralt i Vestby – perfekt for deg som bor og jobber her eller i nærliggende områder som Follo, Ski, Ås, Son og Drøbak.

Komplett gym i Vestby for hele familien

Fordelene du får av regelmessig fysisk aktivitet er alt fra vektkontroll og forebygging av helseplager, til bedre psykisk helse og redusert stress. Hos MUDO Gym Vestby finner du alt du trenger for å ta vare på deg selv, inkludert tilgang til personlig trener.

Vi er et komplett treningssenter i Vestby med alt du trenger for fysisk aktivitet. MUDO Gym passer både for deg som trener mye og deg som skal komme i gang med treningen. Gymmet vårt er velutstyrt med alt du trenger av apparater og utstyr, og vi tilbyr mange spennende og effektive gruppetimer for ulike aldre og nivåer.

Vi tilbyr familiemedlemskap for kun 1199 kroner i måneden, som kan brukes av alle i familien som bor på samme adresse. Lever barnet ditt til en gruppetime mens du selv går og trener, så sparer du tid! 

Vi tilbyr nå også FAMILIEMEDLEMSKAP – For kun  1199/mnd.

Vi har ingen bindingstid på våre medlemskap – Bli medlem!

Våre gruppetimer

Trening i Vestby i freshe lokaler med toppmoderne utstyr. Meld deg på en av våre kampsportgrener eller fitnessprogrammer for å nå dine mål raskere, uansett om det er vektkontroll, stressreduksjon eller muskeløkning – eller kanskje en kombinasjon? Regelmessig fysisk aktivitet har en mengde helsefordeler som du kan nyte godt av. 

Taekwondo Vestby
Er du ute etter en motiverende treningsform hvor du har mulighet til å avansere, er Taekwondo noe du bør teste ut. Taekwondo er basert på et koreansk system for selvforsvar, og bygger på moderne treningsprinsipper og en pedagogisk plattform. Taekwondo har gjennom det tyvende århundre også har utviklet seg til en global internasjonal idrett og en olympisk konkurranseidrett. Det er perfekt for å utvikle mestring og treningsglede!

Kickboksing Vestby
Kickboksing er en kampsport som oppsto på begynnelsen av 1970-tallet i USA. Kickboksing består av en kombinasjon av slag fra boksing og spark fra karate. Kickboksing er spennende, intensivt og effektivt. Denne kampsporten omtales ofte som en skikkelig “kalorikiller”, og passer perfekt for deg som ønsker å bygge opp styrke, utholdenhet og fleksibilitet raskt. 

Fitness Boxing Vestby
Er du glad i HIIT-trening er Fitness Boxing noe du bør teste ut. Dette er et nytt treningskonsept som kombinerer kampsport og kickboksing med vanlige treningsøvelser. Fitness Boxing er utrolig effektivt, og vi garanterer at svetten kommer til å renne.

Brasiliansk Jiu-Jitsu Vestby
Brasiliansk Jiu-Jitsu, også kalt BJJ, er en form for selvforsvar som regnes som den mest effektive én mot én-kampsporten. Denne treningsformen er utviklet for at en mindre og svakere person skal kunne overvinne større og sterkere motstandere. Det er også et ypperlig treningsopplegg for utvikling av teknikk, balanse og fokus.

Crosstraining Vestby
Ønsker du en treningsform som er morsom med masse energi, er Crosstraining treningen for deg. Her fokuserer vi på styrke, utholdenhet og teknikk, og du får en komplett treningsøkt for hele kroppen i høyt tempo. Øvelsene i Cross-Training kan tilpasses, og timene passer derfor til alle nivåer. 

Trening i Vestby, Follo og omegn

Det lokale treningssenteret for Vestby, og omkringliggende områder som Follo, Ski, Ås, Son og Drøbak.
Du finner alt du trenger av utstyr og fasiliteter hos oss. Meld deg på en av våre gruppetimer eller bestill en gratis prøvetime.

Bli medlem i dag – klikk her!

Fasiliteter

  • Dusj
  • Garderobe-skap
  • Garderober
  • Gruppe-treningssal
  • Parkering
  • Shop
  • Sone for kondisjons-trening
  • Sone for trening med frivekter

Priser

GYM
MEDLEMSKAP
Tilgang til vårt GYM 05.00-23.30 alle dager. Ingen bindingstid. Medlemskapet kan brukes på all MUDO Gym i Norge

PRIS/MND

399,-
FITNESS
MEDLEMSKAP
Gym-medlemskp + Fitness- og Cross Training timer. Medlemskapet kan brukes på alle MUDO Gym i Norge

PRIS/MND

549-
KOMPLETT
MEDLEMSKAP
ALLE kampsport-, Fitness og Cross-Training timer + tilgang til gym. Ingen bindingstid. Medlemskapet kan brukes på alle MUDO Gym i Norge

PRIS/MND

699,-
KAMPSPORT
BARN
Kampsport-trening for barn (tom. 13 år). Ingen bindingstid. Medlemskapet kan brukes på alle MUDO Gym i Norge

PRIS/MND

699
FAMILIE
MEDLEMSKAP
Alle i familien kan bruke alle våre timer og de over 15 år kan trene på egenhånd i gymmet. Ingen bindingstid. Familiemedlemskapet kan kun benyttes på MUDO Gym Vestby

PRIS/MND

1199
DROP-IN
DAG
Tilgang til alle våre tilbud 1 DAG

PRIS/DAG

150,-
DROP-IN
UKE
Tilgang til alle våre tilbud 1 UKE

PRIS/UKE

200,-
PERSONLIG TRENER
OPPSTART-TILBUD
3 TIMER INTRO. INKL OPPSETT AV TRENINGSPROGRAM (max 1 pr medlem) 1850,-
PERSONLIG TRENER
1 TIME
690,-
PERSONLIG TRENER
3 TIMER
1990,-
PERSONLIG TRENER
5 TIMER
3375,-
PERSONLIG TRENER
10 TIMER
Betaling kan deles opp 6650,-
PERSONLIG TRENER
20 TIMER
Betaling kan deles opp 12.500
PERSONLIG TRENER
DUO-TIMER
2 personer. Pris = enkelt-timer x 1,5