Kom i form med Mudo Gym!

Tren for kr. 0,- første måned og opplev ekte treningsglede!

Vi garanterer at våre kampsporttimer alltid vil få deg til å smile, svette og lære.

Vi garanterer at våre kampsporttimer alltid vil få deg til å smile, svette og lære.

Finn din kampsportglede

Opplev kampsportsglede hos Mudo Gym! Velg blant varierte kampsporter som BJJ, kickboxing eller taekwondo (tilbud kan variere). Våre treninger er for alle som vil ha det gøy og lære samtidig, uansett nivå.

Mer enn bare kampsport

Ved Mudo Gym har du ikke bare tilgang til kampsporttimer, men også et komplett treningssenter med dedikerte soner for styrketrening, cardio, funksjonell trening og gruppetrening.

Bli med i vårt treningsfellesskap

Uansett hva dine treningspreferanser er, finner du alt du trenger for å nå dine treningsmål. Velkommen til vårt treningsfellesskap! Opplev gleden ved kampsport og bli en del av vårt inspirerende miljø.

4 land

Vi har nærmere 30 sentre spredt over Norge, Sverige, Storbritannia og Portugal.

På Mudo Gym får du en unik kampsportopplevelse som forbedrer kroppsbeherskelse, bygger selvtillit og gir god form – på en effektiv og morsom måte. Uansett erfaring eller bakgrunn, vil våre instruktører veilede deg mot dine mål. Bli kjent med likesinnede og del treningsglede.
Variert utvalg av kampsporttimer å velge mellom.
Fokus på kroppsbeherskelse, selvtillit og god fysisk form.
Tilpasset alle erfaringer og treningsnivåer.
Dyktige instruktører gir deg personlig veiledning.
Bli en del av vårt fellesskap og skap nye vennskap mens du trener!
Toppmoderne gym og tilgang til fitness-gruppetimer.
Ta det første skrittet mot en sterkere og mer selvsikker versjon av deg!
Hvis du ønsker et hyggelig og rent gym så er dette stedet for deg. Hvis du i tillegg vil trene kampsport, boksing eller kickboxing så har du funnet en vinner.
- Ida

Fasilitetene

Hos oss finner du et moderne og inspirerende treningsmiljø, utstyrt med alt du trenger av styrke- og kondisjonsutstyr. Velg å trene når det passer deg med eget nøkkelkort, eller kom i våre betjente åpningstider for å få hjelp og veiledning.

Dette stedet her... dersom du er ute etter kampsport eller styrketrening, så er det helt topp! Jeg har selv barn som går på Taekwondo, snart på tredje året. Seriøse, tøffe instruktører. Bra balanse mellom lek og alvor. De tar hensyn til de som er litt svakere på samme måte som de som er litt bedre får større utfordringer.
- Carl

Fellesskap

Vi er ikke bare et treningssenter, vi er et inkluderende fellesskap. Hos oss kan hele familien trene sammen, og vi gir individuell oppmerksomhet til hvert medlem. Våre instruktører og personlige trenere er ikke bare dyktige fagfolk, de ser og inkluderer alle.

Bli med oss og opplev et unikt treningsmiljø der vi hjelper deg med å bli den beste versjonen av deg selv.

Flott gym og kampsport for alle nivå og aldersgrupper. Dyktige instruktører som har den rette kombinasjonen av å motivere og være passe streng når det trengs for å få frem det beste i alle. Særlig på barnepartiene er det flott å se at de enkelte blir lagt merke til og fulgt opp individuelt etter ulike behov. Anbefales til alle!
- Jørgen

De vanligste kampsportene vi tilbyr

BRASILIANSK JIU-JITSU

BJJ regnes ofte som den mest effektive kampsporten en mot en, og mye av det vi trener på er essensielt i en selvforsvarssituasjon.

Denne formen for selvforsvar ble utviklet med prinsippet om at en mindre og svakere person skal kunne overvinne større og sterkere motstandere ved hjelp av riktig teknikk.

Man trener med den tradisjonelle gi’en og man fokuserer på grappling hvor kunsten er å kunne kontrollere, uskadeliggjøre og få motstanderen til å overgi seg.

Noen av våre gym har også no-gi timer, som betyr at man trener med shorts/tights/rashguard i stedet for drakt. Dette er også kalt submission wrestling. Sjekk timeplan hos ditt lokale gym.

KICKBOKSING

Kickboksing er en treningsform som kan utøves på forskjellige måter, med hovedfokus på at det skal være effektive treningsøkter i et sosialt felleskap med andre.

Timene er intensive og varierte med ulike øvelser, dermed bygger man raskt opp styrke, utholdenhet og fleksibilitet.

Lær noe nytt hver eneste uke.

Det er ingen begrensninger på hvem som kan utøve kickboksing, men hos oss på Mudo Gym er timene i kickboksing forbeholdt ungdom og voksne.

TAEKWONDO

Taekwondo hos MUDO Gym bygger på moderne treningsprinsipper fremført på en pedagogisk måte.

Det unike med Taekwondo er at man trener i et sosialt felleskap, samtidig som man kan oppnå mål via et motiverende beltesystem og jevnlige graderinger.

Denne treningsformen vil sørge for at du bygger opp både din egen selvtillit og mestringsfølelse.

Vi garanterer at du vil svette, smile, lære – og ikke minst oppleve masse treningsglede!

Klar for å komme i gang?

Ofte stilte spørsmål

Har dere eget medlemskap for kampsport?

Hos Mudo Gym tilbyr de fleste av våre sentre et allsidig medlemskap som inkluderer tilgang til egne kampsporttimer. Dette medlemskapet gir også tilgang til vårt gym og gruppetreninger innenfor fitness. For spesifikke detaljer, vennligst sjekk med ditt lokale Mudo Gym.

Må man ha erfaring for å bli med på kampsporttrening hos dere?

Nei, du trenger ingen spesifikk erfaring eller å være i form før du deltar på våre kampsporttreninger. Uansett treningsnivå eller forkunnskaper, kan du begynne med kampsport hos oss. Våre dyktige instruktører vil hjelpe deg i gang, og du kan tilpasse øvelsene etter dine egne forutsetninger.

Hva slags kampsporter tilbyr dere?

Dette kan variere fra Mudo Gym til Mudo Gym, men de mest vanlige kampsportene vi tilbyr er BJJ, Kickboxing eller Taekwondo. Sjekk med ditt lokale Mudo Gym for å se spesifikke detaljer.

Har dere bindingstid på medlemskapet?

Generelt sett har vi ikke bindingstid på medlemskapet, men det kan variere etter ditt lokale Mudo Gym. Noen tilbyr også månedspriser med muligheten for en bindingstid. Sjekk med ditt nærmeste Mudo Gym for mer informasjon om medlemskapsalternativer.

Hvordan melder jeg meg inn?

Du kan enkelt melde deg inn på nettsiden til ditt lokale Mudo Gym. Om du trenger hjelp, er du velkommen til å besøke resepsjonen i bemannet åpningstid.

Hvilken aldersgrense har dere for å delta på kampsport?

Vi har egne kampsport-timer for barn helt ned til 5-7 år, 8-12 år og oppover til ungdom og voksne.

Er det mulig å prøve før jeg melder meg inn?

Ja, du er velkommen til å ta en uforpliktende prøvetime for å se om dette kan være noe for deg. Registrer deg her på denne siden, så kontakter ditt lokale Mudo Gym deg for å avtale dag og tidspunkt.

Start i dag for en sterkere i morgen!

Bli medlem i dag og kickstart veien mot en sunnere og sterkere fremtid!

Få en gratis prøvetime!

Opplev Mudo Gym med en gratis prøvetime! Bestill nå uten forpliktelser.
Takk! Din henvendelse er mottatt!
Ops! Noe gikk galt under innsendingen av skjemaet.
Fornavn
Etternavn
E-post
Telefon
Ønsket lokasjon
Få mer informasjon