Kom i form

Tren for kun kr. 99,- til august!

Lange åpningstider, eget nøkkelkort – tren når det passer deg.
Alt utstyret du trenger for styrke og kondisjon.

Lange åpningstider, eget nøkkelkort – tren når det passer deg.
Alt utstyret du trenger for styrke og kondisjon.

gruppetimer

Våre motiverende gruppetreninger, inkludert Fitness Boxing, Cross Training og Kampsport, er perfekte for deg som liker å bli pushet og motivert.  Noen av våre sentre tilbyr også populære Les Mills-timer for ekstra variasjon og intensitet.

4 dedikerte treningssoner

Styrketrening, cardio, funksjonell trening, gruppetrening - alt i egne soner. Trening som gir resultater.

Praktisk Mobilapp

Tilgjengelighet og kontroll i håndflaten. Vår app gir deg nøkkelkort og timebestilling, slik at du trener når det passer deg.

4 land

Vi har nærmere 30 sentre spredt over Norge, Sverige, Storbritannia og Portugal.

Som medlem hos Mudo Gym får du:

Fleksible åpningstider for travle hverdager.
Ingen kø, rikelig med plass for uforstyrret trening.
Gunstige beliggenheter i hele Norge.
Tilgang til det beste treningsutstyret.
Variert treningstilbud for spennende utfordringer.
Populære gruppetimer innen fitness og kampsport.
Høy standard for renhold og hygiene.
Unikt treningsmiljø med støtte og inspirasjon.
Lokale eiere som bryr seg om medlemmenes trivsel.
Ett medlemskap, tilgang til alle sentre.
Bli medlem hos Mudo Gym og opplev alle disse unike fordelene som vil hjelpe deg å nå dine treningsmål og trives på veien!
Et flott treningssenter med imponerende gode åpningstider. Mudo har også familie-abonnement som gjør det veldig gunstig. Supre eiere som gjør alt for at du skal trives. Anbefales på det sterkeste!
- Tor Arne

Fasilitetene

Hos oss finner du et moderne og inspirerende treningsmiljø, utstyrt med alt du trenger av styrke- og kondisjonsutstyr. Velg å trene når det passer deg med eget nøkkelkort, eller kom i våre betjente åpningstider for å få hjelp og veiledning.

De har et helt supert treningstilbud med veldig rent senter og alt man trenger av utstyr. God kundeservice og god stemning!
- Fride

Fellesskap

Vi er mer enn bare et treningssenter - vi er en inkluderende familie. Her kan hele familien trene sammen, og hvert medlem får individuell oppmerksomhet.

Våre instruktører og personlige trenere er ikke bare dyktige fagfolk, de ser og inkluderer alle. Bli med oss og opplev et unikt treningsmiljø som hjelper deg med å bli den beste versjonen av deg selv.

Jeg har aldri følt meg hjemme på et treningsstudio, før her. Det er så friskt og fint, koselig og imøtekommende. Alle maskiner er nye og førsteklasses, og det er mye forskjellig utstyr for ulike typer trening.
- Stina

Klar for å komme i gang?

Ofte stilte spørsmål

HAR DERE EGET MEDLEMSKAP FOR TRENING I TRENINGSSENTERET?

Ja, det har vi! Med gymmedlemskap har du tilgang til treningssenteret og kan trene i hele åpningstiden.

HVA SLAGS UTSTYR HAR DERE I TRENINGSSENTERET?

Mudo Gym er et komplett treningssenter. Vi har tredemøller, sykler, ellipsemaskiner, romaskiner, frivekter (knebøy, benkpress, handler/manualer) og et stort utvalg styrkeapparater. Det er lokale forskjeller, så ta en titt innom ditt nærmeste Mudo Gym.

HAR DERE BINDINGSTID?

Vi har medlemskap både med og uten, slik at du som kunde kan velge selv hva som passer deg best. Sjekk med ditt lokale MUDO Gym om hva de tilbyr.

MÅ MAN HA ERFARING FOR Å TRENE PÅ DERES TRENINGSSENTER?

Mange er usikre på om de tør begynne på et treningssenter. Du vil bli positivt overrasket! Våre treningssentre er for alle, og våre medlemmer speiler det lokale området treningssenteret ligger i. Veldig mange som begynner å trene hos oss er nybegynnere.

TILBYR DERE PERSONLIG TRENING?

Våre treningssentre tilbyr personlig trening. Ta kontakt med ditt lokale senter om du vil få kontakt med en personlig trener for å sette opp en uforpliktende prat.

HVORDAN MELDER JEG MEG INN HOS MUDO GYM?

Du kan melde deg inn ved å trykke "Bli medlem" på denne siden. Om du trenger hjelp kan du komme innom resepsjonen i bemannet åpningstid. Du må komme til treningssenteret for å hente ditt medlemskort.

HVILKEN ALDERSGRENSE HAR DERE FOR Å TRENE I TRENINGSSENTERET?

Sjekk med ditt lokale senter for aldersgrensen på egentrening i treningssenteret. Det varierer vanligvis fra 14-16 år. Noen treningssentre har lavere aldersgrense om man trener sammen med en foresatt, da må man signere en ungdomsavtale. Sjekk med ditt lokale Mudo Gym.

KAN JEG TRENE PÅ ALLE MUDO GYMS TRENINGSSENTRE MED GYMMEDLEMSKAP?

Ja, du kan gjestetrene på alle Mudo Gym, men du må være medlem der du trener oftest. Du kan flytte medlemskapet ditt ved å ta kontakt med det treningssenteret du vil trene hos.

Start i dag for en sterkere i morgen!

Bli medlem i dag og kickstart veien mot en sunnere og sterkere fremtid!

Få en gratis prøvetime!

Opplev Mudo Gym med en gratis prøvetime! Bestill nå uten forpliktelser.
Takk! Din henvendelse er mottatt!
Ops! Noe gikk galt under innsendingen av skjemaet.
Fornavn
Etternavn
E-post
Telefon
Ønsket lokasjon
Få mer informasjon