VALGFRIHET

DUGNADSMEDLEMSKAP

Solidaritetsmedlemskapet for hverdagshelter som vil støtte lokalt næringsliv!

Du beholder medlemskapet ditt uendret.

Vi lover å gjøre rent, male, pusse opp og anskaffe nytt utstyr til du er tilbake på trening!
I mellomtiden vil vi fortsette å gi deg gode tips for hjemmetrening og unike rabatter på hjemmetreningsutstyr via nettsidene våre i tiden fremover.

Du trenger ikke gjøre noe, annet enn å være forberedt på en skikkelig god klem fra oss på senteret når det blir lov å ta på hverandre igjen!

PRISGARANTIMEDLEMSKAP ELLER KOMPENSASJON

For noen er forutsigbarhet viktig i disse tider. Eller kanskje du har gått og tenkt at noen PT-timer kunne vært smart når vi går i gang igjen? Velg ett av alternativene under.

Prisgaranti i 12 måneder.
Redusér bindingstiden din tilsvarende perioden vi må holde stengt.Har du ikke bindingstid, så fjerner vi oppsigelsestiden din
3 gratis PT-timer når vi gjenåpner. Konsultasjon + to knallbra økter med PT
Gavekort på 349.- på hjemmetreningsutstyr hos Fighter Sport.

SOVENDE MEDLEMSKAP

Vi fryser medlemskapet ditt frem til myndighetene lar oss åpne treningssentrene igjen. Du har, på lik linje med oss, ingen garanti for at det finnes et MUDO Gym her om dette blir langvarig, så vi håper du tenker deg nøye om før du velger dette alternativet for å spare noen få hundrelapper. ”If you snooze, we lose”

AVSLUTT MEDLEMSKAP

Ingen treningssentre kan tvinge deg til å fortsette å være medlem når senteret må holde stengt. Vi blir selvsagt lei oss om du velger dette alternativet, for vi er helt avhengig av støtte fra deg og vårt lokalsamfunn for å fortsette å eksistere.

Ved oppsigelse vil de ordinære kontraktsvilkårene dine gjelde med tanke på oppsigelsestid og eventuell bindingstid (Force Majeure). Sjekk kontrakten nøye, da det ikke er sikkert at du har noe å “tjene” på å si opp avtalen. Har du planer om å komme tilbake etter denne perioden er over, så tipper vi at det å fryse medlemskapet er det du sparer mest penger på!