Gruppetimer

Hapkido

Klasser for: barn og voksne
Varighet: 50-70 minutter
Utstyr: drakt

Dette er Hapkido

Hapkido er en koreansk kampform som favner om de fleste elementer av selvforsvar. Mest kjent er stilarten for sine luftige kast og smertefulle låsinger. I tillegg læres det spark og slag som man kjenner igjen fra boksing, Taekwondo og lignende.

Det finnes flere retninger av Hapkido. Stilen som læres ut i MUDO Gym er Sangrok-Hapkido, som til forskjell fra en rekke andre stiler også har bakkekamp som en del av pensum. Hapkido betyr direkte oversatt kunsten å koordinere kraft, med dette menes at vi tilstreber å utnytte angripers kraft ved forsvar. Derfor egner Hapkido seg for alle uansett størrelse og muskelstyrke.

Hapkido har som en rekke av de asiatiske stilene et beltesystem. Det er 10 grader før svart, og 9 grader av det svarte beltet. Dette er positivt både pedagogisk og ikke minst gjennom at det hele tiden er nye utfordringer å strekke seg etter.

Gjennom Hapkido-trening får du trent fleksibiltet, styrke og kondisjon. Vi har fokus på at hver time skal være en komplett treningstime med de elementene som skal til for at du som utøver skal kunne utvikle deg fysisk, psykisk og faglig.

Få en gratis prøvetime

Opplev vårt brede treningstilbud