Nye retningslinjer (oppdatert 15. mars) MUDO GYM

Kjære medlemmer!

 

Regjeringen har nå innført nye tiltak, som skal vare til og med 11.april. Det er forskjellige lokale tiltak fra kommune til kommune, så senterne er litt ulikt berørt. Nedenfor finner du litt informasjon om hvilke kommuner som er berørt og hvilke sentre som holder åpent for rehabiliterings-trening. Vi vil oppdatere denne siden løpende dersom flere kommuner følger etter.

Noen begrensninger gjelder for alle medlemskap:

  • Det er KUN tillatt å trene på senteret hvis du bor i kommunen hvor senteret ligger. Dette selv om du er medlem på senteret. 
  • Det er pr. nå IKKE fri flyt mellom sentrene. Det betyr at du kun har tilgang til det senteret du tilhører.
  • Det er stengt for innmeldinger på sentrene våre i Oslo.

OSLO:

Treningssenteret skal holdes helt stengt og gruppetimer kan ikke avholdes. Det tillates imidlertid egentrening i studio, samt trening med personlig trener på noen av våre utvalgte sentere om man har medisinsk erklæring på at man må trene for å holde seg frisk. Dette gjelder kun i bemannet åpningstid. Se senterets åpningstider på våre nettsider. Garderober holder stengt, så du må komme ferdig skiftet.

Disse senterne holder åpent for rehab-trening:

Du må fremvise dokumentasjon fra helsepersonell. Eksempelvis; lege, manuellterapeut, kiropraktor, psykolog, fysioterapeut, osteopat eller naprapat. Mer informasjon finner du her…

VIKEN:

Treningssenteret skal holdes helt stengt og gruppetimer kan ikke avholdes. Det tillates foreløpig ikke trening som rehabilitering med PT eller som egentrening, men vi jobber med myndigheter og kommuner for å åpne opp for dette også i Viken Fylke og vil oppdatere via nettsider og sosiale kanaler så snart vi har noe å meddele.

HVA SKJER MED MEDLEMSKAPET?

Medlemsavgiften for mars rakk vi ikke å gjøre noe med da forskriftene ble endret etter månedsskiftet. Du må selv ta kontakt med ditt senter om du ønsker å fryse medlemskapet. Vi har heller ikke satt en frist for at du skal foreta deg noe. Om du mener at du er feilaktig fakturert, så rydder vi opp i det i etterkant, slik vi gjorde sist. Det lover vi!

Vi opplevde i mars i fjor at svært mange av våre kunder ønsket å støtte oss, så vi gjør ikke noe med ditt abonnement uten at du gir oss beskjed. Vi håper at du fortsetter å støtte ditt lokale treningssenter som drives av en lokal gründer og mange ildsjeler. I denne vanskelige tiden har vi forsøkt å legge til rette for fortsatt aktivitet for de minste på senteret, og holder hjulene i gang som best vi kan. Om du vil låne utstyr til hjemmetrening, så spør du senterlederen på ditt senter, så kanskje de kan hjelpe deg!

Vi følger situasjonen tett, og føler oss trygge på at dette er en høyst midlertidig nedstengning for å gjenvinne kontroll over smitten i samfunnet. Vi krysser fingrene for at vi sees igjen veldig snart!