Nye retningslinjer (oppdatert 23. januar) MUDO GYM

Kjære medlemmer!

Den 23. januar kom myndighetene med nye nasjonale regler og anbefalinger til norske kommuner med økt smittetrykk. Foreløpig er det kun enkelte kommuner som er berørt av disse endringene, men vi vil oppdatere denne siden løpende dersom flere kommuner følger etter. Det er forskjellige lokale tiltak fra kommune til kommune, så senterne er ulikt berørt.

Dette gjør at vi må holde selve treningssenteret (gym-delen) stengt for enkelte regioner. Det er også  restriksjoner på bruk av garderober og at vi er pålagt å holde bemannet åpningstid, som kan redusere åpningstiden noe på enkelte av våre sentre.

Vi har måttet sette en øvre grense på 10 medlemmer pr klasse, på enkelte sentre mindre grupper. Restriksjonene på alder og antall fremgår av timeplanene på hvert enkelt senter. Klasser skal bookes via timeplan på nettsiden eller app for optimal smittesporing.

Foreløpig har vi følgende retningslinjer på våre sentre:

 • ENEBAKK KOMMUNE
  – Helt stengt til 31. Januar
 • LILLESTRØM KOMMUNE
  – Helt stengt (på foreløpig ubestemt tid)
 • OSLO KOMMUNE
  – Helt stengt til 31. Januar
 • BÆRUM KOMMUNE
 • – Treningssenteret (gym) er stengt til 31 januar
  – Det avholdes gruppetimer for alle under 20 år
 • LØRENSKOG KOMMUNE
  – Det avholdes gruppetimer for alle under 20 år
 • NORDRE FOLLO KOMMUNE
  – Helt stengt til 31. Januar
 • VESTBY KOMMUNE
  – Helt stengt til 31. Januar
 • MOSS KOMMUNE
  – Helt stengt til 31. Januar
 • INDRE ØSTFOLD KOMMUNE
  – Helt stengt til 31. Januar

Alle andre sentre i øvrige kommuner holdes åpne, men vi har for tiden IKKE “fri flyt”. Dette betyr at du som kunde ikke kan trene på et annet senter enn hvor du er medlem og i den kommunen du er bosatt.


HVA SKJER MED MEDLEMSKAPET?

Medlemsavgiften for januar rakk vi ikke å gjøre noe med da forskriftene ble endret etter månedsskiftet. Du må selv ta kontakt med ditt senter om du ønsker å fryse eller å si opp, og vi har heller ikke satt en frist for at du skal foreta deg noe. Om du mener at du er feilaktig fakturert, så rydder vi opp i det i etterkant, slik vi gjorde sist. Det lover vi!

Vi opplevde i mars i fjor at svært mange av våre kunder ønsket å støtte oss, så vi gjør ikke noe med ditt abonnement uten at du gir oss beskjed. Vi håper at du fortsetter å støtte ditt lokale treningssenter som drives av en lokal gründer og mange ildsjeler. I denne vanskelige tiden har vi forsøkt å legge til rette for fortsatt aktivitet for de minste på senteret, og holder hjulene i gang som best vi kan. Om du vil låne utstyr til hjemmetrening, så spør du senterlederen på ditt senter, så kanskje de kan hjelpe deg!

Vi følger situasjonen tett, og føler oss trygge på at dette er en høyst midlertidig nedstengning for å gjenvinne kontroll over smitten i samfunnet. Vi krysser fingrene for at vi sees igjen litt i senere i januar!