Gi ditt barn det beste
Selvforsvaret - selvtillit!

Få barna dine i bevegelse og gi dem en opplevelse de vil elske! Mudo Gym Carl Berner tilbyr kampsporttrening for barn i alderen 5-12 år. Vårt motto er å få barna til å smile, svette og lære på hver trening. Hos oss trener alle barna sammen, ingen sitter på benken.

Vi feirer vårt 3-årsjubileum med et begrenset antall medlemskap, så vær rask for å sikre deg en av de kun 15 tilgjengelige plassene!

Helt unikt supertilbud

•  Første måned GRATIS (verdi 699,-)
•  Startpakke GRATIS som barnet vil elske (verdi 799,-) som inkluderer en drakt, bag og treningsdagbok med komplett motivasjonssystem med medaljer, klistremerker, armbånd osv.

Alt dette får dere for kun 299,- pr. måned i hele 2023 - uten bindingstid! Dette er et supertilbud som gir en besparelse på opptil 4698,-!

Som en ekstra bonus trener foreldre GRATIS i gymmet i hele 2023 - slik at du også kan ta vare på din egen helse og velvære mens barna trener.

Vi garanterer at dere blir fornøyd!

Sikre deg tilbudet nå!

Vi er så sikre på at dere vil bli fornøyd med vårt tilbud, at vi tilbyr en garanti:
Hvis dere ikke er fornøyd med resultatene innen 90 dager, får dere pengene tilbake!

Våre erfarne trenere fokuserer på å gjøre kampsporttreningen morsom og lærerik for barna. Med vårt trygge treningsmiljø kan du stole på at ditt barn vil få en fantastisk opplevelse hos oss, der alle barna er med og trener på å bli bedre utifra sine egne forutsetninger.

Hos oss vil barna utvikle:

•  Bedre konsentrasjonsevne
•  Større disiplin og selvkontroll
•  Sterkere samarbeidsevner og forbedret sosialt samspill

Så hvorfor vente?

Meld dere på et medlemskap for ditt barn i dag og gi dem muligheten til å bygge selvtillit og ha det gøy mens de trener kampsport hos Mudo Gym Carl Berner!

Kun 15 medlemskap tilgjengelig, så vær raske med å melde dere på!

Sikre deg tilbudet nå!

* Dette medlemskapet kan kun brukes på Mudo Gym Carl Berner og gjelder kun nye medlemmer.

Vi er utrolig fornøyde med Mudo Gym! Det er fantastisk å se barnet mitt utvikle seg både fysisk og mentalt. Selvforsvaret er selvsagt viktig, men det som virkelig skiller seg ut er den økte selvtilliten datteren min har fått. Jeg kan tydelig se hvor mye de har lært!
- Ellen Kragh